Stall Lurudden

Utveckla din ridning!

Medryttare!

Funderar du på att skaffa egen häst? Eller vill du ha häst på deltid? Hos oss har du möjlighet att bli medryttare på en av våra trevliga lektionshästar.

Tillsammans med din instruktör lägger du upp en utbildningsplan med mål och delmål så att din ridning kan ta ett ordentligt kliv framåt. En gång i veckan rider du lektion för instruktör och en gång i veckan är det självständig ridning.  Då får du ta hand om hästen som om den vore din egen - mocka och pyssla, och hjälpa till med stallsysslor som fodring och liknande som hör "hästägandet" till. På så sätt får du också en fördjupning i det teoretiska kring hästen.

Passa på att umgås och rida med de övriga i ”medryttargänget” och med oss instruktörer! Minst en dag i veckan har vi medryttarridning då instruktör finns på plats om du skulle ha några frågor eller bara vill ha inspiration till din ridning eller se andra rida - det är alltid nyttigt!

Vid anmälan till Medryttaravtalet, som är bindande med 1 månads uppsägning, betalas ridningen månadsvis i förskott, antingen kontant eller till företagets postgiro 76 73 24-7. Priset är 2 000 kr i månaden, och då ingår (förutom tillgång till häst och glada kamrater):

   * 1 ridlektion per vecka - 1 timme i grupp eller 30 minuter privat
   * 1 individuellt ridtillfälle i veckan (kolla datum på verksamhetssidan!)

   * individuell utbildningsplan med mål och delmål

   * den riktigt ambitiösa ryttaren kan få möjlighet att tävla "sin" medryttarhäst

Kontakta Agneta om du är intresserad!